DRUMUL SPRE PROMOVARE – Recea câștigă în deplasare, redevine lidera seriei și își păstrează invincibilitatea în campionat

0
144
Foto: cjsport.ro

FOTBAL. Echipa maramureșeană Fotbal Comuna Recea a câștigat în deplasare, la baza sportivă Ardealul din Someșeni, meciul cu Sănătatea Cluj, revenind în poziția de lideră a seriei a V-a din Liga a III-a. Partida a contat pentru etapa a şasea a campionatului, fiind ultima disputată.

 

O deplasarea dificilă au avut fotbaliștii din Recea, pe terenul echipei care are în componență fotbaliști care au activat în primul eșalon valoric – Ionuț Rada, Laurențiu Rus, Raul Ciupe sau Dan Roman, la echipe precum FCSB, Rapid, Dinamo, CFR – și care venea după ce a produs surpriza în Cupa României, eliminând în 16-imi pe deținătoarea trofeului și fosta campioană națională, Viitorul Constanța.

 

Singurul gol al partidei l-a înscris Alexandru Oltean, în minutul 13, golul consemnând scorul la pauză și la cel final, poate și pentru că portarul clujenilor, Lăzăreanu a avut o prestație meritorie. Cel mai important, însă, prestația fotbaliștilor maramureșeni, care nu le-au oferit prea multe ocazii de gol celor de la Sănătatea.

 

Antrenorul Romică Buia a început meciul în următorul 11: Bota – Coman, Urs, Kis, Potcoavă, R. Rus, Oltean, Micaş, Opriş, Chinde, Teuţ. În urma acestei etape, Fotbal Comuna Recea a revenit pe primul loc în clasamentul seriei, cu 16 puncte acumulate din 5 victorii și un egal, iar în etapa următoare (în 5 octombrie) joacă pe teren propriu cu Unirea 1924 Alba Iulia.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here