DRAMOLETĂ-N TREI – Abia trecută starea de urgență, pesedistul Zetea l-a schimbat pe liberalul Oros din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență

1
2954
George Alexandru Oros, Gabriel Zetea, Vasile Pop

DECIZIE. Starea de urgență a trecut și, printre altele, spitalele, intrate pe parcursul măsurii în subordinea directă a Ministerului Sănătății, au revenit în subordinea administrativă a „proprietarilor” inițiali.

 

În Maramureș, decizia s-a concretizat pe repede înainte, vineri, 22 mai 2020, tânărul pesedist neocomunist Gabriel Valer Zetea luând decizia de a-l schimba pe liberalul George Alexandru Oros din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, (re)numindu-ca manager (veșnic) interimar pe Ioan Vasile Pop, directorul medical al unității medicale.

 

Vă reamintim că numirea juristului Oros (42 de ani), fost manager al Spitalului Municipal Sighetu Marmației, a fost făcută în 10 aprilie 2020, în timpul perioadei stării de urgență, de ministrul liberal Nelu Tătaru, în urma deciziei fostei manager, Sorina Pintea, trimisă în judecată de DNA pentru luare de mită, de reveni asupra demisiei pe care și-a dat-o după reținerea sa.

 

Atunci, Zetea i-a cerut ministrului Tătaru să îi suspende Sorinei Pintea contractul de management și să-l numească în locul ei pe cel pe care el l-a numit interimar, adică pe Vasile Pop. Tătar i-a suspendat contractul lui Pintea, dar l-a numit ca manager interimar pe Oros.

 

Zetea i-a scris scrisori publice lui Tătar (de parcă acesta l-ar fi băgat în seamă) și s-a dat de pământ, lacrimogen, reclamând că ministrul e greșit informat în privința capacităților lui Oros care e un „bad guy”. Sigur, dramoleta pesedistului neocomunist Zetea a fost inutilă. Așa că acum, când poate, le-a returnat serviciul liberalilor, renumindu-și omul în funcția de conducere a celui mai mare spital din județ.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. E doar inceputul. La conducerea drumurilor judetene fostul deputat Gheorghe Zoicas il va inlocui pe Marinescu Emil, fostul vicepresedinte×3. Zoicas da la schimb voturi. Actualmente Zoicas e director adjunct la drumuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here