DOTARE – Silvicii statului din Maramureș își cumpără în leasing pe 4 ani, cu peste 400.000 euro, un camion articulat dotat cu macara

0
441

ACHIZIȚIE. Direcția Silvică Maramureș, structură din subordinea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, cumpără pentru Ocolul Silvic Groșii Țibleșului, la licitație deschisă, un autocamion cu lungime mare, specializat pentru transportul lemnului și dotat cu suprastructură  – remorcă autoviratoare și macara -, fiind pregătiți să plătească în acest sens peste 400.000 euro (valoarea maximă estimată este de 412.121 euro).

 

Contractul de achiziție va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere de 85% din decizia finală, iar puterea sistemului de frânare suplimentar de 15%), iar plata va fi făcută în sistem leasing financiar, într-o perioadă de 4 ani (48 de luni).

 

Ocolul Silvic Groșii Țibleșului administrează peste 10.000 de hectare de pădure aflată în proprietatea publică a statului, localizată pe Valea Țiblesului, mai mult de jumătate din arbori având peste 100 de ani.

 * Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here