DOTARE – Optica OptiDora va opera cu unul dintre cele mai performante scannere pentru analiza ochilor și vederii din lume, produs al companiei germane Rodenstock

0
979

OPTICA – BAIA MARE. Miercuri, 7 septembrie 2022, într-un cadru festiv, Optica OptiDora a organizat lansarea unuia dintre cele mai performante scannere pentru analiza ochilor și vederii din Maramureș. Optica OptiDora (localizată în Baia Mare, pe strada Vasile Alecsandri nr. 89) deține în exclusivitate în Maramureș noul DNEye® Scanner 2+ construit de compania germană Rodenstock.

 

Reprezentanții Rodenstock au prezentat participanților inovațiile prin care noul scanner reușește să detecteze și să măsoare toate caracteristicile importante ale ochiului uman. DNEye® Scanner 2+ măsoară în mii de puncte caracteristicile ochiului uman şi generează un raport de analiză, pe baza căruia se construiesc lentile cu efecte care depăşesc aşteptările în materie de vedere.

 

Se măsoară mii de puncte ale ochiului. Obţinem vedere îmbunătăţită, contrast îmbunătăţit, claritate, vedere mult mai bună pe timp de noapte, satisfacţie maximă, folosind randament maxim, a explicat Ionuţ Lădariu, reprezentantul firmei Rodenstock în România.

Măsurătoarea durează doar un minut şi jumătate şi depistează inclusiv o multitudine de afecţiuni ale ochiului. După ce terminalul menit să optimizeze lentilele scanează ochii pacientului, obţinându-se o amprentă digitală, detaliile astfel colectate sunt transmise printr-un canal securizat la sediul Rodenstock din Germania unde are loc producția lentilelor unicat ale pacientului.

 

Echipa medicală Rodenstock, alături de medicii şi optometriştii de la Optica OptiDora, au realizat scanări de înaltă rezoluţie chiar participanților la eveniment.

 

Optica OptiDora furnizează de peste 7 ani servicii de consultații oftalmologice și optică medicală la un standard de profesionalism a cărei ștachetă a fost în permanență ridicată. Medicul Primar Veronica Făt realizează consultațiile și investigațiile oftalmologice, iar începând din acest an optometriștii OptiDora asigură gratuit consultații optometrice pentru ochelari.
Mai mult, ne place să spunem că ne răsfățăm clienții cu un stoc permanent de peste 1.000 de rame de ochelari de la producători de prestigiu cum ar fi Guess, Gucci, Police, Reserve, Rodenstock, Saint Laurent, Seiko, dar și cu rame accesibile ca și preț și rame pentru copii.
Parteneriatul cu firma Rodenstock vine să certifice tocmai acest profesionalism și seriozitatea de care am dat dovadă pe parcursul colaborării, iar mulțumirile pe care le aduc se adresează nu doar lor, ci și echipei OptiDora și mai ales celor peste 2.000 de persoane care ni se adresează în fiecare an pentru găsirea de soluții la problemele de vedere, a declarat Raul Făt, proprietarul Optica OptiDora SRL.

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here