DOTARE – Opt ambulanțe noi la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș

0
434

AMBULANȚE. La Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș au ajuns primele opt ambulanțe tip B 4×2, achiziționate prin cel mai important proiect administrat la nivel național de Departamentul pentru Situații de Urgență și finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Proiectul vizează îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie în cazul situațiilor de urgență și a dezastrelor colective.

 

Tot în acest an, conform graficului de livrare, se vor distribui ambulanțe SMURD 4×4 către inspectoratele județene pentru situații de urgență  și 24 către serviciile de ambulanță, acestea urmând să mai beneficieze și de dotarea cu ambulanțe de transport A2 și autospeciale tip C.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here