DOTARE ISU – S-a semnat contractul de achiziție a unei noi autospeciale pentru ISU Maramureș: cine și cu ce preț o livrează

0
1137

AUTOSPECIALĂ ISU MARAMUREȘ. Consiliul Județean Maramureș a semnat contractul de furnizare a unei noi autospeciale pentru control tehnic de prevenire și suport logistic, care va intra în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) “Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș. Autospeciala va fi utilizată “în misiunile de gestionare a fluxului de refugiați din Ucraina precum și pentru asigurarea suportului logistic a activităților de control și prevenire specifice” și va costa aproape 200.000 lei (exact: 197.183 lei, sumă care include TVA).

 

Contractul a fost atribuit dealerului Ford din Satu Mare, sereleul Anvelo Satu Mare – unic ofertant -, fiind semnat la 21 aprilie 2023. Anvelo Satu Mare este deținut de Szekely Lajos (40%), Aron Zoltan Marton (20%), Luczki Marta (16%) și firma Duo Investments Romania SRL(24% – care este deținută de Lieb Mihaly și italianul Sandro Giacomo Piffaretti prin firma elvețiană de consultanță Duo Investment AG).

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here