DOSAR – Percheziții în Maramureș pentru evaziune fiscală în vânzările de piese auto

0
452

OPERAȚIUNE. În Maramureș și alte 22 de județe, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în colaborare cu Direcţia Operaţiuni Speciale şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, efectuează 82 de percheziții la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane, într-un dosar de evaziune fiscală instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

 

„Din cercetări a reieşit că, în perioada mai 2015 – până în prezent, reprezentanţii legali ai unei societăţi comerciale cu profil de activitate comerţ cu piese auto ar fi omis, în tot sau în parte, să evidenţieze în actele contabile ori în alte documente legale operaţiunile comerciale efectuate sau veniturile realizate”, a precizat Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here