DONAȚII – Campanie de strângere de fonduri pentru cumpărarea unui aparat de ventilare pentru secția ATI a Spitalului Județean din Baia Mare

1
763

CAMPANIE. Asociația Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare continuă campania de strângere de fonduri care are acum ca obiectiv achiziționarea cel puțin a unui aparat de ventilare pentru secția ATI, care să suplimenteze necesarul de asemenea aparate în condițiile actualei pandemii cu coronavirus. Costul unui asemenea aparat este de aproximativ 17.500 de euro.

 

“Facem apel la toți maramureșenii, persoane fizice și juridice, să ni se alăture în acestă luptă contratimp cu coronavirusul, pentru a putea comanda cât mai urgent aparatele necesare. CONTUL nostru este: RO78INGB0000999909942298.

 

De asemenea, facem apel la toate ONG-urile din județ care au mai demarat campanii de strângere de fonduri să ne unim eforturile și resursele pentru a putea face o achiziție comună de aparate de ventilare, agreate de către spitalul județean”, au transmis cei de la Asociația Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here