DONAȚIE – Un nou ecograf performant pentru secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare

0
367

ACHIZIȚIE – SĂNĂTATE. Veste bună pentru pacienții Secției de Pediatrie din spitalul nostru! Asociația Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriș” a donat un ecograf performant, de ultimă generație, secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

 

Acest ecograf îl înlocuiește pe cel donat tot de Asociația Prietenii Spitalului în anul 2013, aparat cu care s-au realizat până în prezent peste 20.000 de investigații, conform informațiilor furnizate de dr. Bogdan Lucian, șeful Secției de Pediatrie. Ecograful donat acum este unul de ultimă generație, cu performanțe net superioare și care permite diagnosticări mult mai precise, complexe și complete.

 

Această „minunată jucărie” donată Secției de Pediatrie a costat 29.000 de euro, iar o contribuție semnificativă la achiziția lui a avut-o firma Maravet, alături de Weidmuller, Cora România și Numeris, care ne-a acordat sprijinul tehnic și consultanță pentru a face o bună alegere. Mulțumim tuturor donatorilor noștri care fac posibile faptele bune care ne împlinesc viața!, a anunțat Asociația Prietenii Spitalului. Suntem onorați că spitalul nostru are astfel de prieteni, care ne sunt mereu alături, gata  să ne sprijine și să ne susțină pentru achiziționarea aparaturii performante, care ne ajută să salvăm viețile pacienților noștri. În numele pacienților noștri și al personalului Spitalului, le mulțumim și le suntem recunoscători, a declarat Alexandru George Oros, managerul Spitalului Județean Baia Mare.

Biroul de presă al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here