DN 18 – Stadiu fizic de 50-70% al lucrărilor de reabilitare a secțiunilor de drum Moisei-Borșa și Borșa-Cârlibaba: finalizare estimată în august 2018

0
3253

RAPORTARE. Deși conform contractului, lucrările de reabilitare a tronsoanelor de drum național cuprinse între Moisei și Borșa, Borșa și Șesuri și Șesuri și Cârlibaba (jud. Suceava) ar fi trebuit finalizate în 24 august 2017, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a raportat „un progres notabil” înregistrat pe DN18.

 

„Reabilitarea secţiunilor Moisei-Borşa, Borşa-Şesuri şi Şesuri-Cârlibaba a ajuns acum la stadii fizice ale lucrărilor cuprinse între 50% şi 70%, deşi la începutul anului (n.red., 2017) erau la stadii infime, cuprinse între 2% şi 5%”. Oficialii CNAIR au estimat că lucrările se vor finaliza în vara acestui an, fiind avansată luna august ca termen de recepționare.

 

De asemenea, compania statului responsabilă de gestionarea investițiilor pe drumuri naționale și autostrăzi consideră „important” faptul că „lucrările de reabilitare pe sectorul Cârlibaba-Iacobeni a DN18 au evoluat de la 0% la 10%. Însumate, cele patru sectoare menționate ale Drumului Național 18, cuprinse între Moisei şi Iacobeni, au o lungime de 88 de kilometri.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here