DISTINCȚIE – Șeful STS Maramureș, general de brigadă Marin Bancoș, va fi făcut Cetățean de onoare al Băii Mari

2
2474
Marin Bancoș

CETĂȚEAN DE ONOARE. Șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale Maramureș (STS – denumirea oficială este Oficiul Județean de Telecomunicații Speciale), general de brigadă Marin Bancoș (53 de ani) va primi marți, 24 decembrie 2019, titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Baia Mare.

 

Recent, la 28 noiembrie 2019, Bancoș a fost înaintat în gradul de general de brigadă cu o stea, prin decret prezidențial – la acea dată, cu ocazia Zilei Naționale a României, au fost înaintați în gradul de general mai mulți ofițeri din STS, SIE, SRI, SPP, MAI, MApN.

 

Generalul Bancoș este absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații a Universității Politehnica din București (1990) și al Facultății de Matematică și Informatică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (1999).

 

Conform legii, STS organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicațiilor speciale pentru autoritățile publice din România și alți utilizatori prevăzuți de lege, este singura autoritate care emite norme tehnice obligatorii în domeniul telecomunicațiilor speciale, are structură militară și face parte din sistemul național de apărare.

 

Cătălin VISCHI

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Un om deosebit, profesionist si un ofiter demn !
    Daca se poate ar trebui ca macar posturile teritoriale TV si radio sa il prezinte in direct concetatenilor maramureseni !

    • Micuțului general si armatei sale îi sînt cunoscute astea ? Fii mai explicit si sugestioneaza cîte un exemplu la virtutea ofiterului daca tot le ai adus la cunoasterea populimii, altfel… fa i statuie si pastreaza matrița la tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here