DISTINCȚIE – Președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan (PNL), a primit titlul de Cetățean de onoare al Raionului Hîncești din Republica Moldova

0
173

COLABORARE MARAMUREȘ – REPUBLICA MOLDOVA. Miercuri, 26 aprilie 2023, președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan (PNL), a primit titlul de Cetățean de onoare al Raionului Hîncești din Republica Moldova.

 

Bogdan a declarat: “Distincția de Cetățean de onoare al Raionului Hîncești nu este doar pentru mine personal, este un titlu pentru județul Maramureș, pentru maramureșenii care prin votul lor m-au învestit în funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș și care mi-au oferit oportunitatea de a dezvolta aceste relații minunate cu Raionul Hîncești, Strășeni, Ungheni, Anenii Noi și toți cei care sunt prezenți azi în Maramureș din Republica Moldova.

 

Mulțumesc Consiliului Raional Hîncești pentru acest titlu onorific pe care mi l-au oferit astăzi și pentru relația de prietenie pe care am dezvoltat-o între consiliile noastre. Mulțumesc președintelui Raionului Hîncești, Iurie Levinschi, pentru colaborarea din acești doi ani și jumătate și îi urez mult succes în toate proiectele de viitor”.

 

Bogdan a subliniat relațiile de colaborare pe care le are Maramureșul cu Republica Moldova, consolidate prin înfrățirea cu Raioanele Strășeni și Hîncești, iar în semn de apreciere și respect pentru parteneriatele dezvoltate și pentru relațiile de colaborare a oferit stema prieteniei președinților raioanelor Hîncești și Strășeni – Iurie Levischi și Viorel Jardan.

 

“Tot astăzi am pus bazele unui nou parteneriat, prin semnarea scrisorii de intenție privind colaborarea cu Raionul Anenii Noi. De asemenea, am votat în ultima ședință a administrației județene proiectul privind înfrățirea cu Raionul Ungheni, pentru că ne dorim să dezvoltăm parteneriate interinstituționale durabile cu Republica Moldova și să fim un sprijin real în procesul lor de aderare la Uniunea Europeană.

 

Îi asigur pe frații noștri de peste Prut de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Maramureș!”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here