DISTINCȚIE – Premiul Special acordat Drumului Patrimoniului Muzeal Maramureșean, la concursul Rețelei Europene pentru Turism Cultural

0
206

CONCURS – TURISM EUROPEAN. În perioada 20-23 octombrie 2021, la Atena, s-a desfășurat cea de-a XIV-a ediție a conferinței “Revitalizarea Turismului European prin Cultură, Patrimoniu și Creativitate”, în cadrul căreia au fost decernate premiile concursului de proiecte „Destinații ale Turismului Cultural Durabil 2021”, organizat de Rețeaua Europeană pentru Turism Cultural (European Cultural Tourism Network – ECTN), în parteneriat cu Comisia Europeană pentru Turism (European Tourism Commission).

 

La acest concurs, Consiliul Județean Maramureș a obținut „Premiul Special pentru Atenuarea Impactului Pandemiei și Regenerarea Turismului Cultural” pentru ruta cultural-turistică „Drumul Patrimoniului Muzeal Maramureșean”, care include 34 de muzee și case memoriale publice și private din județul Maramureș, străbătând 21 de localități, de-a lungul a 470 de kilometri.

 

Filmul prezentat în cadrul conferinței „Revitalizarea Turismului European prin Cultură, Patrimoniu și Creativitate”, referitor la ruta cultural-turistică „Drumul Patrimoniului Muzeal Maramureșean”, poate fi vizionat accesând link-ul https://www.youtube.com/watch?v=b6EogETHtV0.

 

* Foto: @Muzeul Satului Baia Mare

 

Biroul de presă al Consiliului Județean MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here