DISTINCȚIE – Jurnalista Mihaela Onea (Tele+ Baia Mare), premiată la SIMFEST

0
738
Mihaela Onea

TELEVIZIUNE. Mihaela Onea (Tele+ Baia Mare) a fost premiată cu mențiune la Festivalul internațional al televiziunilor și producătorilor independenți SIMFEST, ediția a XIV-a. Jurnalista băimăreancă a primit distincția pentru producția tv “Nouă suflete într-o singură încăpere”.

 

La ediția din acest an, câștigătorul Marelui Premiu SIMFEST 2017 a fost desemnat documentarul Gabrielei Baiardi de la TVR Iași “Nicu Ioniță, un supraviețuitor al experimentului Pitești”, care vorbește despre un experiment fără echivalent în fostul sistem comunist, desfășurat la Pitești în perioada 1949-1951: “reeducarea” prin tortură a deținuților.

 

Juriul SIMFEST 2017 a fost alcătuit din: conf. univ.dr. Lucian Ionică – Universitatea de Vest Timișoara, conf. univ. dr. Ion Stavre – SNSPA, Gheorghe Tuică – director de imagine SRTV, producătorul independent Codruț Pânzaru, Dorin Ion Ilie – director de imagine France Television și prof. univ. dr. Brândușa Armanca – Universitatea Aurel Vlaicu din Arad.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here