DISPOZIȚIE – De teama coronavirusului, prefectul de Bistrița-Năsăud a cerut polițiștilor exigență maximă în zona de intrare în județ dinspre Borșa

0
625

CORONAVIRUS – PRECAUȚII. Prefectul judeţului Bistrița Năsăud, Stelian Dolha, a solicitat poliţiştilor şi jandarmilor să intensifice patrulele în zona de intrare în județ dinspre Suceava, care se confruntă cu o situaţie epidemiologică specială, și dinspre orașul maramureșean Borșa.

 

Dolha a precizat că a cerut conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud “exigenţă maximă în special în verificarea autovehiculelor, altele decât cele de transport marfă, care tranzitează judeţul. Conducătorii auto şi pasagerii din maşinile acestora trebuie să poată demonstra cu acte verificabile urgenţa deplasării în şi prin judeţul Bistriţa-Năsăud”.

 

De asemenea, într-un comunicat oficial al Instituției Prefectului se precizează că “urgenţele de deplasare la distanţă pot fi cel mult deplasările în interes profesional, iar cele în interes personal sunt situaţii punctuale care pot fi verificate relativ uşor.

 

Le atragem atenţia celor care intenţionează să tranziteze judeţul Bistriţa-Năsăud sau să călătorească în judeţ că verificarea sincerităţii declaraţiilor pe proprie răspundere poate fi făcută şi pe timpul tranzitării judeţului sau imediat şi că se expun riscului de a suporta rigorile aspre ale legii!”.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here