DIN VIAȚA ORAȘULUI – Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” aniversează 50 de ani de viață pentru viață

0
473

CELEBRARE. În acest an, Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, cea mai importantă instituție medicală din județul Maramureș, împlinește 50 de ani de viață în slujba vieții. Inaugurarea clădirii Spitalului a avut loc în 11 ianuarie 1972, iar intrarea oficială în funcțiune a Spitalului, cu toate cele 15 secții existe la acea dată a avut loc în 7 aprilie 1972, dată care coincide în mod fericit cu Ziua Mondială a Sănătății.

 

Considerăm că semicentenarul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare este în primul rând aniversarea oamenilor deosebiți, de ieri și de azi, din echipa Spitalului Județean și a instituțiilor publice colaboratoare, care și-au dedicat viața salvării de vieți dar și aniversarea tuturor maramureșenilor, care se adresează, de 50 de ani, cu încredere și speranță Spitalului.

 

De aceea, conducerea Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” dorește să marcheze acest moment important printr-o serie de evenimente aniversare. Astfel, astăzi, joi, 7 aprilie 2022, începând cu ora 14, în holul Spitalului Județean va avea loc un Te-Deum, urmat de dezvelirea unui plăci aniversare și vernisajul unei expoziții documentare care vor ilustra istoria de 50 de ani a instituției de sănătate publică. Evenimentul va fi urmat de ședința festivă a Comitetelor directoare ale Spitalului Județean din cei 50 de ani de activitate.

 

Tot joi, 7 aprilie 2022, începând cu ora 18, va avea loc Gala aniversară “50 de ani de viață în slujba vieții”, în cadrul căreia vor fi înmânate plachete, diplome și albume aniversare personalităților și instituțiilor care și-au adus aportul la activitatea Spitalului, în cei 50 de ani de la înființare.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here