DIN VIAȚA ORAȘULUI – Se redeschide Muzeul Județean de Artă din Baia Mare: trei zile de vizitare gratuită

0
191

EVENIMENT. Consiliul Județean Maramureș vă invită vineri, 23 iulie 2021, la redeschiderea Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare». Astfel, publicul se va putea bucura de expoziția permanentă «Centrul Artistic Baia Mare. Repere europene între tradiții și inovații», precum și de expoziția temporară «Portretul în arta băimăreană».

 

Cu prilejul aniversării jubileului de 125 de ani de la întemeierea Centrului Artistic Baia Mare, o parte a spațiilor de expunere și portofoliul expoziției permanente au fost reînnoite. În perioada 23-25 iulie 2021, vizitarea muzeului este gratuită. Accesul publicului se va face de miercuri până duminică, în intervalul orar 10.00-17.00, prin programare prealabilă și cu respectarea regulilor obligatorii pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

 

Programarea vizitelor se poate face online, pe site-ul muzeului – muzartbm.ro – accesând secțiunea Programări vizite sau prin mesaj Whatsapp la numărul de telefon 0749.730.986.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here