DIN BUGET – „Beneficii sociale în natură” în valoare de 200 de lei pentru toți băimărenii de peste 65 de ani

0
294

BANI PENTRU PENSIONARI. 1 octombrie, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. În Baia Mare, oraș obosit de Sărbătoarea Castanelor (Castane 2019), abia finalizată după trei zile de distracție în care s-au epurat, din dorința primarului Cătălin Cherecheș, 3 milioane de lei din bugetul orașului, nu mai e loc de concerte „gratuite” pe bani publici (ai căror organizatori i-am anunțat înainte de a se anunța licitația, dar organul e letargic și se gândește cu neuronul din dotare că „Uite, vezi, ce inspirați sunt ăștia, ar putea juca la loto!”), așa că sărbătorirea evenimentului va fi făcută prin tichete cadou.

 

Implicit, toate persoanele cu vârsta de peste 65 ani care au domiciliul în municipiul Baia Mare vor primi, pe baza actului de identitate, “beneficii sociale în natură sau servicii până la concurenţa sumei de 200 lei”. De asemenea, tot din bugetul urbei va fi acordată suma de 300 de lei tuturor cuplurilor din Baia care “au împlinit 50 de ani sau 60 de ani de căsătorie, pe baza actului de identitate şi a certificatului de căsătorie”.

 

Să fie primiți, doar am anunțat ce urmează să se aprobe astăzi, 1 octombrie…

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here