DIICOT – Și-a făcut Revelionul în arest: Ioan Kozublean (54 ani), prins la Sighetu Marmației cu 1,8 kilograme de canabis

0
1915

TRAFIC DE DROGURI. Joi, 30 decembrie 2021, în jurul orei 17.00, pe o stradă din Sighetu Marmaţiei, poliţiştii de frontieră au oprit pentru verificări un cetăţean. În momentul în care i s-au solicitat actele de identitate, bărbatul a scos din buzunarul hainei un pachet pe care l-a aruncat pe jos, încercând să fugă, însă a fost reţinut şi imobilizat. În pachetul respectiv, poliţiştii de frontieră au descoperit o substanţă de culoare verde oliv, care în urma cântăririi a rezultat cantitatea de 128,5 g substanţă vegetală, posibil canabis, a precizat Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

 

Apoi, polițiștii de frontieră au obținut mandat de percheziție domiciliară la un imobil folosit de persoana reținută, unde au descoperit două pungi care conţineau 1.853 de grame de substanţă vegetală de culoare verde oliv, posibil canabis, care a fost ridicată şi trimisă spre expertizare la laboratorul de specialitate.

 

Ioan Kozublean (54 de ani), cetățeanul cercetat acum pentru trafic de droguri de risc (mai exact cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu fără drept), a fost reţinut inițial pentru 24 de ore, iar vineri, 31 decembrie 2021, procurorul DIICOT a formulat instanței de judecată propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile (în perioada 31 decembrie 2021 – 29 ianuarie 2022), aceasta fiind admisă de judecător. Kozublean a contestat hotărârea reținerii sale în arest.

 

* Foto: @Poliția de Frontieră Maramureș

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here