DIALOG CIVIC – Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidențiale, susținut de Pro România și ALDE, vine astăzi în Baia Mare

0
253

PRECAMPANIE ELECTORALĂ. Vineri, 27 septembrie 2019, de la ora 17, fostul europarlamentar Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidențiale susținut de Pro România și ALDE, vine în Baia Mare, în cadrul turneului preelectoral în care a anunțat că și-a propus să ajungă în cât mai multe orașe ale țării.

 

De la ora 17, în Parcul Mara din Baia Mare, Diaconu vrea să discute cu cetățenii. Ieri, în dialogul civic din Oradea, principala temă a candidatului Diaconu a fost aderarea României la Spaţiul Schengen, „dovadă a slăbiciunii noastre” care, în viziunea sa, s-ar putea rezolva „foarte repede şi foarte simplu” la Curtea de Justiţie de la Luxemburg, România având deja parcurse etapele tehnice premergătoare.

 

Ultima vizită a lui Diaconu în Maramureș a fost în 9 mai 2018, când a venit în Baia Mare și Sighetu Marmației din postură de eurodeputat pentru a promova un proiect privind organizarea unei rețele naționale de repere ale civilizației spațiului românesc, care să promoveze civilizația românească și să conducă la o adevărată «Renaștere culturală» a țării.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here