DEZVOLTARE – Investiție de peste 9 milioane de lei: sală de sport cu tribună cu 180 de locuri în orașul Borșa

0
647

SALĂ DE SPORT ÎN BORȘA. Compania Națională de Investiții SA, firmă aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a scos la licitație în procedură simplificată un contract pentru proiectare și execuție a unei săli de sport în orașul Borșa.

 

Contractul se referă la edificarea în orașul Borșa, pe strada Libertății, a unei săli de sport cu tribună de 180 de locuri și regim de înălțime P+E la valoarea estimată de peste 9 milioane de lei (exact: 9.207.154,97, sumă care include TVA). Finanțarea este acoperită din bugetul statului.

 

Sala a fost proiectată cu o suprafață construită de 1.445 mp și va avea teren de handbal cu dimensiunile 44,8 x 33,4 metri, vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice. Contractul trebuie finalizat în un an (12 luni – o lună și jumătate pentru proiectare și 10 luni și jumătate pentru execuția propriu-zisă), iar constructorul trebuie să garanteze lucrările timp de 3 ani.

 

Ofertele sunt așteptate până la 11 octombrie 2022, iar contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 75%, iar experiența profesională, 25%).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here