DEVOALARE – A fost stabilită data deschiderii la Baia Mare a primului magazin TEDi din România

1
3984

INAUGURARE / DESCHIDERE. Așa cum 2mnews a anunțat în exclusivitate încă din 18 februarie 2022 (detalii AICI), retailerul german TEDi își va inaugura primul magazin din România la Baia Mare, mai exact în Shopping Park Baia Mare, centrul comercial de pe Bd. Unirii nr. 21, deschis la 28 octombrie 2021 de dezvoltatorii belgieni de la Mitiska Reim.

 

Acum, anunțăm și ziua inaugurării în România, la Baia Mare, a primului magazin TEDi: 17 martie 2022.

 

Lanțul internațional TEDi este controlat de miliardarul german Jost-Stefan Heinig (59 de ani), prin HH Holding GmbH (denumirea oficială a holdingului: HH Unternehmensgruppe) și a fost fondat în 2004 ca un „un Lidl al comerţului non-food”, TEDi comercializând produse pentru casă, ustensile de bricolaj, drogherie & cosmetică, articole pentru animale de companie, electrice, veselă, mici decoraţiuni, papetărie, jucării etc., cele mai multe produse având un preț de sub 25 de lei (inițial a fost denumit Magazinul cu prețuri de 1 euro).

TEDi este concurențial pe piața comercială cu Jumbo, Pepco și Kik (ultimele două fiind deja prezente la Shopping Park Baia Mare).

 

Cătălin VISCHI

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here