DEVIERE – Cursa Tarom București – Satu Mare deviată pe Aeroportul Maramureș

0
447

DECIZIE. În această dimineață, din cauza ceții, cursa Tarom pe ruta București – Satu Mare a fost nevoită să aterizeze pe Aeroportul Maramureș de la limita dintre Baia Mare și Tăuții Măgherăuș.

 

De asemenea, cursa Tarom Satu Mare – București, care trebuia să decoleze de pe Aeroportul Satu Mare la ora 9, va decola tot de pe Aeroportul Maramureș, în jurul orei 13, în acest moment autoritățile de pe aeroportul maramureșean efectuând formalitățile de îmbarcare ale pasagerilor care au fost trasportați cu autocarul de la Satu Mare în Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here