DETALIILE INAUGURĂRII – Primul magazin TEDi din România va fi deschis în Baia Mare, joi, pe o suprafață de 800 metri pătrați

0
6191

RETAIL. Așa cum 2mnews v-a anunțat în premieră, încă din 18 și 28 februarie (detalii AICI și AICI), primul magazin TEDi din România se va inaugura în Baia Mare, în 17 martie 2022, când retailerul german de produse nonalimentare va deschide magazinul din cel mai recent centru comercial dat în funcțiune, Baia Mare Shopping Park.

 

Magazinul TEDi, concurențial pe piața comercială cu Jumbo, Pepco și Kik (ultimele două fiind deja prezente la Shopping Park Baia Mare), este amplasat lângă cel la retailerului spaniol Numero Uno, este deja aproape complet amenajat și este organizat pe o suprafață de circa 800 metri pătrați. În principal, TEDi vinde produse de uz casnic, artizanat/decor, papetărie-birotică, ustensile de bricolaj, drogherie & cosmetică, articole pentru animale de companie, electrice, veselă, jucării.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here