DESTINAŢII – Bilete de tratament în staţiuni, pentru pensionarii maramureşeni

0
1109

TRATAMENT. Casei Judeţene de Pensii (CJP) Maramureş i-au fost repartizate 116 bilete de tratament pentru seria 5, începând cu data de 7 mai 2017, aferente staţiunilor balneoclimaterice 1 Mai (jud. Bihor), Bizuşa (jud. Sălaj), Buziaş (jud. Timiş), Covasna (jud. Covasna), Geoagiu (jud. Hunedoara), Moneasa (jud. Arad).

 

Dupa alocarea acestora şi postarea pe site-ul CJP Maramureş, biletele se pot ridica de la sediul instituţiei, până în data de 21 aprilie 2017, ora 13. În cazul în care vor rămâne bilete de tratament nevalorificate, oficialii CJP Maramureş au anunţat că le vor redistribui începând cu 24 aprilie.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here