DESTINAȚIE – A doua cursă charter externă de pe Aeroportul Internațional Maramureș

0
1452

INAUGURARE. După ce la sfârșitul lunii trecute, Christian Tour a  anunțat introducerea, de anul viitor, a unei curse charter cu destinația Antalya de pe Aeroportul Internațional Maramureș, iată că a apărut și al doilea tour operator de vacanțe care și-a anunțat intenția de a inaugura de pe aeroportul din Tăuții Măgherăuș o cursă charter pe săptămână cu aceeași destinație: Antalya.

 

Cea de-a doua cursă, cel mai probabil cu ritmicitate similară (o dată pe săptămână), va fi introdusă de agenția de turism Paralela 45 (controlată de Alin Burcea), tour-operator care are deja deschise 10 curse charter săptămânale spre stațiunea din Turcia și a anunțat că “în următoarele luni” urmează să fie deschise curse similare de pe aeroporturile din Baia Mare, Bacău, Suceava, iar anul viitor vizează lansarea curselor charter spre Tunisia și Bodrum (Turcia), de pe aeroportul din Cluj-Napoca.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here