DEPLASARE – A doua ședință a Consiliului Județean Maramureș din 2019 desfășurată în afara Băii Mari: de această dată, într-un cămin cultural

0
404
Gabriel Zetea

ADMINSTRAȚIA JUDEȚEANĂ. Organizarea unor ședințe ale administrației publice maramureșene în alte localități decât în locul tradițional (municipiul reședință de județ) este o practică prin care cei aflați la șefia Consiliului Județean mimează că-i interesează și comunitățile respective.

 

Au făcut-o și predecesorii pesedistului Zetea (Ciceu, de pildă, i-a plimbat de aleșii județeni pe liste în stațiunea Ocna Șugatag), păstrează și el tradiția care dă bine, consideră el, la electorat. Mai ales că e vară, concedii, așa că sunt bune deplasările astea încheiate cu mese de protocol organizate de gazda primar.

 

În acest an, după ședința din 25 iulie, desfășurată într-un hotel elitist din Borșa, Consiliul Județean (CJ) Maramureș, for controlat de pesedistul Gabriel Valer Zetea, s-a decis ca ședința ordinară din august să se desfășoare tot în deplasare, de această dată într-o comună din Codru-Chioar.

 

Astfel, în 29 august, consilierii județeni se deplasează în Mireșu Mare, obișnuita ședință lunară urmând să fie organizată în sala Căminului Cultural din localitate. Spuneam, e vară, concedii, deplasări…

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here