DEMISIE – Primul ministru care a demisionat din Guvernul Grindeanu, Florin Jianu

0
208
Florin Jianu (sursa foto: uelive.ro)

HOTĂRÂRE. Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Florin Jianu, și-a anunțat demisia din Guvernul Grindeanu. El şi-a motivat hotărârea spunând că se oprește din activitatea guvernamentală pentru că așa îi dictează conștiința, „iar asta nu este negociabil pentru nimic în lume”.

 

La protestul din noapte trecută împotriva adoptării ordonanţelor de urgenţă privitoare la modificarea legislaţiei penale, la nivelul întregii ţări au participat aproximativ 300.000 de oameni, dintre care 125.000 în Bucureşti. În Baia Mare, au ieşit în stradă pentru a protesta aproximativ 1.500 de oameni, manifestaţiile fiind „fără incidente”, potrivit Jandarmeriei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here