DEMERS – USR PLUS Baia Mare: Continuăm să ne vedem cu băimărenii în stradă

0
639

FĂRĂ BLOCURI ÎNTRE CASE! Miercuri, 18 august 2021, consilierii USR PLUS Baia Mare Bogdan Hodorogea, Leontin Pop și Sorin Ilieș au participat la o întâlnire în stradă cu băimărenii revoltați de construcția blocurilor între case.

 

Pentru a stopa fenomenul “Blocuri între case”, consilierul local Bogdan Hodorogea a înaintat în Consiliul Local un proiect de modificare HCL prin care locuințele colectivele mici pot avea maxim 4 apartamente față de 14 cât permit reglementările actuale.

 

Consilierii locali USR PLUS au atras mereu atenția că orașul are nevoie de un Plan Urbanistic General care să fie finalizat în regim de urgență! Mai mult decât atât, colegii noștri au depus un amendament pentru alocarea unui buget suplimentar de 1,9 milioane de lei destinat finalizării PUG-ului.

 

Bogdan Hodorogea: “Executivul Primăriei a pus preț pe interesele imobiliare, lăsând la o parte finalizarea planului urbanistic. Până în prezent nu a fost utilizat niciun leu din banii votați de Consiliul Local, ceea ce denotă reaua-credință a primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.”

 

Cetățenii nemulțumiți de haosul din urbanismul local au strâns peste 400 de semnături și ne-au asigurat că vor sprijini demersul “Fără blocuri între case” inclusiv prin prezența fizică în fața primăriei.

 

 

Birou de presă al USR PLUS Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here