DEJA CLASIC – Și Alexandra Severin va părăsi Minaur la finalul campionatului: a semnat cu Dunărea Brăila

0
403
Alexandra Severin

ALT TRANSFER. După plecările de la Minaur Baia Mare deja oficializate prin contracte ale unor jucătoare titulare (centrul Cristina Laslo la CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, interul dreapta Jelena Lavko la HC Dunărea Brăila, extrema dreapta Asuka Fujita la SCM Râmnicu Vâlcea), a fost oficializată și plecarea interului stânga Alexandra Serverin (24 ani), fostă componentă a echipei naţionale pentru junioare și tineret, care din sezonul viitor va evolua la Dunărea Brăila.

 

În acest sezon, jucătoarea a marcat pentru Minaur 47 de goluri în campionat și 14 goluri în cupele europene. Severin a semnat cu clubul brăilean un contract pe o perioadă de 2 ani cu posibilitate de prelungire. Severin a precizat că este “foarte bucuroasă” să se alăture unei echipe „cu jucătoare de elită şi un staff profesionist” unde să poată să își atingă potenţialul maxim.

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here