DECONSPIRARE – Vă spunem de pe acum câștigătorul unui concurs pentru o funcție de șef în Primăria Baia Mare care începe peste 11 zile

2
5671

REZULTATUL UNUI CONCURS CARE VA AVEA LOC. Peste 11 zile, în Baia Mare începe (cu proba scrisă) concursul pentru funcția de șef al Biroului Circulație din subordinea Poliția Locală (titulatura exactă este Direcția Generală de Acțiune Civică și Direcției Poliția Locală). În acest moment, Biroul care se ocupă cu amenzile mașinilor parcate fără tichet și cu taximetriștii-pirat, este condus cu titlu interimar (numit pe perioadă determinată – împuternicit), iar concursul vizează numirea pe perioadă nedeterminată în funcția de conducere.

 

Bine, deci proba scrisă, în 26 ianuarie 2021. S-au înscris 5 cetățeni (printre care Alin Pop, actualul interimar, și Szigeti Zoltan, fostul șef). Acum, pe calendarul nostru este 15 ianuarie 2021 și considerăm necesar să risipim emoțiile, suspansul și tot ce mai poate cauza psihicului celor interesați, așa că vă spunem câștigătorul, cu 11 zile înainte de a începe concursul: Alin Pop.

 

El este interimarul, el va fi definitivul. O precizare, fără legătiură cu subiectul: vechiul și noul șef al polițiștilor locali care vă amendează când parcați în parcările publice fără a avea tichet este și fiul Vioricăi Pop, director adjunct al Camerei Conturi Maramureș. Pop a intrat în Poliția Locală Baia Mare în mai 2012 ca polițist local clasa I, grad profesional debutant (deși a avut al treilea punctaj la proba scrisă, a recuperat la proba de interviu, unde a obținut cu 15 puncte mai mult decât a doua notă).

 

Biroul Circulaţie are în subordine și Compartimentul Siguranţă Rutieră, pentru că în serviciile publice trebuie inventate cât mai multe direcții, birouri, compartimente, fiecare având câte un șef inutil, dar bine plătit din banii publici.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Escrocul asta face ce vrea in Politia Locala.Sunt amendati doar cei care nu sunt „conectati”..
    Facece parte din acel grup infractional al lui Chereches. Asta se intamplat cand cei care cat de cat gsndesc nu merg la alegeri si Lasa pe comunisti, pensionari, tigani si alte grupuri infractionale sustinute de PSD. Sunt mizerii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here