DECONSPIRARE – Joi, 18 noiembrie 2021, o altă instituție publică din Maramureș își schimbă șeful: aflați numele viitorului director

0
3161

ANTICIPARE. În 18 noiembrie 2021 se schimbă șeful Inspectoratului Județean în Construcții Maramureș, inspectorul șef județean Doina Gabriela Țânțaș (foto mic dreapta), care conduce instituția de 9 ani (din octombrie 2012), intrând în pensie (bine, a intrat de ceva vreme, dar și-a mai prelungit, cât a putut, șederea în funcție). În consecință, de joi, 18 noiembrie 2021, IJC Maramureș va fi condus, interimar, deocamdată până la finalul anului, de inspectorul în construcții Georgel Cătălin Ghişe (30 de ani).

 

Noul inspector șef județean al IJC Maramureș, Georgel Cătălin Ghișe (foto mare sus, în medalion), este absolvent al Facultății de Construcții a Universității Tehnice din Cluj-Napoca (2013) și absolvent al studiilor universitare de master în Ingineria infrastructurii transporturilor lucrează la IJC Maramureș din octombrie 2019, până atunci activând în economia privată, la firmele ARL Cluj (subsidiara Strabag, în 2012), TCM Nord (în perioada 2013-2014) și Sebi-Marc (2014-2019).

 

Soția sa, Lavinia Marinela Ghișe, a preluat de la Georgel Ghișe (când acesta a fost angajat la IJC Maramureș) administrarea firmei de familie Atlas Guidance SRL din Tăuții Măgherăuș, care activează în domeniul ingineriei și consultanței tehnice. După două săptămâni de la această modificare în statutul firmei (să fie bine, să nu fie rău), Ghișe i-a cesionat soției sale și părțile sociale, așa că aceasta a devenit unic asociat, iar el liber să se angajeze la instituția statului.

 

Sigur, asta nu e nicio problemă și niciun conflict de interese, doar și soțul celei care a fost 9 ani șefa Inspectoratului în Construcții era diriginte de șantier, responsabil tehnic cu execuția, inspector de specialitate freelancer, câștigând mult mai bine decât directorul IJC Maramureș, pentru că e foarte bun. Adică, dacă aveți o lucrare majoră, nu e indicat să-l angajezi ca diriginte de șantier pe soțul șefei instituției care te controlează? E mai bine, corect. Această țară minunată…

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here