DECLARAȚIE – Deputat Adrian Todoran: „Kovesi trebuie să-și termine mandatul, iar justiția să rămână independentă!”

0
134
Adrian Todoran

REACȚIE. Deputatul maramureșean Adrian Todoran (PMP) condamnă jocul politic făcut de președinții partidelor aliate care guvernează țara și care, în opinia sa, urmăresc înlăturarea șefei DNA din interese personale.

 

„Laura Codruţa Kovesi trebuie să îşi termine mandatul. Înlăturarea ei pe criterii politice ne arată că Justiţia nu este independentă şi nu reprezintă garantul respectării legii. În România, Justiţia a ajuns la mâna penalilor Coaliţiei PSD-ALDE. Ce credeţi că vor face inculpaţii Dragnea şi Tăriceanu, după ultima decizie a Curţii Constituţionale? Vor profita la maxim, pentru a o executa pe Laura Codruţa Kovesi. Procurorul şef al DNA este un personaj mult prea incomod pentru penalii care decid totul în ţara asta. Inclusiv modul în care trebuie să funcţioneze Justiţia”, a declarat deputatul Adrian Todoran.

 

Biroul de presă al deputatului Adrian Todoran



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here