DECIZII – Prețul biletelor și al abonamentelor la meciurile CS Minaur Baia Mare

0
295
Foto: CS Minaur Baia Mare

HANDBAL & FOTBAL. Doar azi e până mâine, când se vor aproba prețurile biletelor și al abonamentelor pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu de către echipele sportive ale clubului sportiv al Municipalității, Minaur Baia Mare.

 

La meciurile echipelor de handbal masculin și feminin ale CS Minaur, prețul abonamentelor pentru sezonul 2019-2020 va fi de 300 lei pentru accesul la meciurile de pe teren propriu al ambelor echipe, sau de 200 de lei pentru o singură echipă. Pensionarii, elevii și studenții au reducere de 50% (respectiv, vor plăti 150 de lei pentru ambele echipe, sau 100 de lei pentru o singură echipă).

 

Persoanele cu dizabilități și persoanele vârstnice peste 70 de ani vor avea acces gratuit. De asemenea, prețul unui bilet la meciurile din Liga Națională a echipelor de handbal feminin și masculin a fost stabilit la 10 lei. În schimb, accesul la  meciurile echipei de fotbal, care activează în Liga a III-a, este gratuit.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here