DECIZII – Pozițiile obținute de cei trei parlamentari PNL Maramureș în noua sesiune parlamentară

0
112

PARLAMENTARI PNL MARAMUREȘ. În noua sesiune parlamentară, cei trei parlamentari PNL Maramureș, în urma votului reprezentanților din Senat și Camera Deputaților, au obținut următoarele poziții:

  1. Florin Alexe – Vicepreședinte al Camerei Deputaților;
  2. Călin Bota – Secretar al grupului parlamentar PNL din Camera Deputaților;
  3. Cristian Niculescu Țâgârlaș – reconfirmat președinte al Comisiei juridice din Senat.

 

Președintele PNL Maramureș și al administrației județene, Ionel Bogdan, a declarat: „Întotdeauna mi-a plăcut să construiesc echipe și să lucrez în echipă. Iar când văd că ceea ce construim prinde contur, îmi creează o bucurie enormă.

 

Prin votul din această seară al grupurilor parlamentare ale PNL din Camera Deputaților și din Senat, s-a confirmat faptul că în PNL Maramureș construim cea mai puternică, competentă, tânără și eficientă echipă politică din județ. Acest lucru înseamnă o forță mai mare la nivel național, care se va vedea în proiecte duse la bun sfârșit pentru dezvoltarea  Maramureșului.

 

Felicitări, dragi colegi! De acum aveți mai multe responsabilități în Parlament și pentru Maramureș!”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here