DECIZII OFICIALE – Nu se mai dau teze, olimpiadele și concursurile au fost suspendate, pregătirile pentru clasele a 8-a și a 12-a, doar din semestrul al II-lea

0
266

ÎNVĂȚĂMÂNT DE PANDEMIE. În acest an școlar nu se mai dau teze, olimpiadele și concursurile au fost suspendate, iar pregătirile de admitere pentru elevii din clasele a 8-a și a 12-a au fost înlocuite cu teste, acestea sunt pricipalele decizii oficiale luate de Ministerul Educației. Ministrul Monica Anisie a precizat publică că deciziile au fost luate după “consultări cu cei implicați în procesul de învățământ”.

 

Conform noilor decizii, tezele vor fi înlocuite cu “evaluarea sumativă” (lucrări scrise, semestriale), olimpiadele și alte concursuri școlare au fost deja suspendate printr-un Ordin de ministru, iar pregătirile pentru elevii claselor a 8-a și a 12-a au fost înlocuite până în al doilea semetru cu „teste de antrenament” săptămânale (postate pe site-ul Ministerului Educației) și teleșcoală.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here