DECIZII – Începând de luni, restricții în România: masca devine obligatorie peste tot, circulația restricționată pentru cei nevaccinați

0
4024

MĂSURI ANUNȚATE DE PREȘEDINTE. Începând de luni, 25 octombrie 2021, se instituie noi restricții în România: masca devine obligatorie peste tot, elevii intră în vacanță două săptămâni, iar circulația pe timpul nopții va fi restricționată pentru cei nevaccinați.

 

În urma evoluției pandemiei de COVID-19, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat noile măsurilor de limitare a efectelor pandemiei. Cele mai importante dintre acestea sunt că purtarea măștii de protecție va deveni obligatorie peste tot (interior/exterior), circulaţia va fi restricţionată pe timpul nopții (deocamdată nu s-a anunțat în ce perioadă orară este încadrată noaptea), excepţie făcând cei vaccinaţi.

 

În plus, în timpul zilei, la majoritatea activităţilor accesul va fi permis doar cu certificatul verde. De asemenea, toţi elevii, atât cei din ciclul primar, gimnazial și liceal, vor intra în vacanță timp de două săptămâni.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here