DECIZII – În Baia Mare, târguri trimestriale pentru adopția câinilor și subvenționarea sterilizării câinilor de rasă comună, cu stăpân

0
177

CÂINI. În Baia Mare, va deveni obligație organizarea trimestrială a târgurilor pentru adopția câinilor fără stăpân din adăpostul public de câini al municipiului, fapt de care se va ocupa un compartiment al Poliției Locale (Protecția Animalelor). Conform hotărârii, “târgurile vor fi mediatizate și popularizate prin indicarea exactă a locului și a perioadei de desfășurare”.

 

Tot o decizie a administrației publice locale, întărită prin hotărâre de forul deliberativ al urbei, va stabili subvenționarea procedurii de sterilizare a câinilor de rasă comună, cu stăpân, de pe teritoriul municipiului Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here