DECIZIE – Zelenszki Attila (36 de ani), menținut în arestul Poliției după ce a vrut să-și omoare soția și fiul, pe care i-a înjunghiat de mai multe ori

0
702

TENTATIVĂ DE OMOR. Tribunalul Maramureş a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, până în 2 noiembrie 2022 inclusiv, a inculpatului cu antecedente penale Zelenszki Attila (36 de ani), cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, încălcarea ordinului provizoriu de protecţie şi tentativă la infracţiunea de omor calificat.

 

Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reținut că, din probe s-a conturat suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în seara zilei de 30 septembrie, pe fondul consumului de alcool, i-a aplicat soţiei sale mai multe lovituri, cu pumnii şi cu picioarele, şi a încuiat-o în dormitorul imobilului în care locuiesc, lipsind-o de libertate pe parcursul mai multor ore în 1 octombrie şi încălcând obligaţiile impuse în sarcina sa prin ordinul de protecţie provizoriu emis de organele de poliţie la solicitarea persoanei vătămate. Ulterior, în 2 octombrie, i-a aplicat multiple lovituri de cuţit acesteia şi fiului său în încercarea de a le suprima viaţa, a precizat conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice al Tribunalului Maramureș, judecător Mădălina Elena Cupșa.

 

* Foto generică

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here