DECIZIE – Vicepreşedintele Tribunalului Maramureş, judecătoarea Ghizela Gabriela Pop, a fost eliberată din funcție

0
1132
Gabriela Ghizela Pop (foto: informatiazilei.ro)

PENSIONARE. În urmă cu puțin timp, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de judecător a vicepreşedintelui Tribunalului Maramureş, judecătoarea Ghizela Gabriela Pop, care s-a pensionat.

 

Gabriela Ghizela Pop a fost judecator în cadrul Secției civile a Tribunalului Maramureș. În 2011, Pop, desemnată președinte al Biroului Electoral de Circuscripție Baia Mare, a fost implicată într-un episod stânjenitor, lipsind de la birou (în programul prevăzut de lege) la depunerea candidaturii la funcția de primar al municipiului a actualului vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș, Doru Dăncuș – până la urmă, Dăncuș și-a depus candidatura, după intervenția președintelui Tribunalului din acea perioadă, Mihai Pop-Cerneanu, care l-a trimis la BEC pe locțiitorul lui Pop (în 2012, Pop a fost desmnată din nou, prin tragere la sorți, președinte al Biroului Eelectoral Județean Maramureș, însă a renunțat, declarând că „din motive obiective se află în imposibilitate de a exercita atribuțiile legale implicate de această funcție”).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here