DECIZIE – Vicepreşedintele Tribunalului Maramureş, judecătoarea Ghizela Gabriela Pop, a fost eliberată din funcție

0
762
Gabriela Ghizela Pop (foto: informatiazilei.ro)

PENSIONARE. În urmă cu puțin timp, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de judecător a vicepreşedintelui Tribunalului Maramureş, judecătoarea Ghizela Gabriela Pop, care s-a pensionat.

 

Gabriela Ghizela Pop a fost judecator în cadrul Secției civile a Tribunalului Maramureș. În 2011, Pop, desemnată președinte al Biroului Electoral de Circuscripție Baia Mare, a fost implicată într-un episod stânjenitor, lipsind de la birou (în programul prevăzut de lege) la depunerea candidaturii la funcția de primar al municipiului a actualului vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș, Doru Dăncuș – până la urmă, Dăncuș și-a depus candidatura, după intervenția președintelui Tribunalului din acea perioadă, Mihai Pop-Cerneanu, care l-a trimis la BEC pe locțiitorul lui Pop (în 2012, Pop a fost desmnată din nou, prin tragere la sorți, președinte al Biroului Eelectoral Județean Maramureș, însă a renunțat, declarând că „din motive obiective se află în imposibilitate de a exercita atribuțiile legale implicate de această funcție”).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ