DECIZIE – Vasile Pop o înlocuiește pe Sorina Pintea la conducerea Spitalului Judeţean din Baia Mare

0
282
Vasile Ioan Pop (stânga) și Gabriel Zetea, președintele CJ Maramureș

INTERIMAT. Doctorul Vasile Ioan Pop, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, a devenit managerul celei mai mari unităţi spitaliceşti din Maramureș, după ce a preluat (deocamdată dispoziția emisă de conducerea Consiliului Judeţean Maramureş este cu titlu interimar) managementul deținut de Sorina Pintea. Pintea și-a suspendat contractul de management, urmând să revină pe post după ce nu va mai fi ministrul al Sănătății.

 

Pop, care este medic specialist în neurochirurgie, a declarat că va continua toate proiectele demarate de fostul manager al spitalului, respectiv „proiectul cu radioterapia, care a avansat foarte mult şi care reprezintă o investiţie de peste 7 milioane de euro, bani obţinuţi ca finanţare de la Banca Mondială” și “achiziţionarea de aparate medicale performante”.

 

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ