DECIZIE – Tarifele pentru închirierea sălilor și terenurilor de sport din Baia Mare

0
944

TARIFE. Conform deciziei Consiliului Local Baia Mare, sălile și terenurile din incinta școlilor și liceelor de stat aflate în proprietatea publică a municipalității, se pot închiria cu tarife care variază de la 40 de lei la 150 de lei.

 

Astfel, grupurile care vor să închirieze (ocazional) săli de sport pentru fotbal, vor plăti 150 de lei/oră, 100 de lei/oră fiind tariful pentru grupurile care folosesc sala pentru baschet, handbal sau volei și 40 de lei/oră vort plăti cei care vor să utilizeze sala de sport pentru tenis, badminton sau tenis de masă, ori structurile sportive care vor să le utilizeze pentru arte marţiale, dans sportiv și aerobic.

 

De asemenea, închirierea ocazională a terenurilor de sport în aer liber din şcoli şi licee se va putea face la tariful orar de 20 de lei. Decizia CL Baia Mare mai prevedă că structurile sportive (cluburi), fundațiile, asociaţiile, alte ONG-uri vor plăti pentru activități sportive desfășurate cu copii și juniori doar 10 lei/oră pentru sălile de sport, iar pentru terenurile de sport în aer liber, 3 lei/oră. Aceleași tarife se aplică și cluburilor sau asociațiilor sportive de performanță de seniori pentru activitățile de antrenament și competiții, precum şi asociaţiile de pensionari pentru competiţii.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here