DECIZIE – Studiile de fezabilitate pentru Drumul Expres Satu Mare – Baia Mare şi lotul de Drum de Mare Viteză Baia Mare – Bistrița, incluse în bugetul pe anul 2022

0
453

BUGET 2022. Elaborarea studiilor de fezabilitate pentru Drumul Expres Satu Mare – Baia Mare şi Drumul de Mare Viteză Baia Mare – Suceava (Lot 1, Baia Mare – Bistrița) sunt cuprinse în bugetul Ministerului Transporturilor pe anul 2022 printre proiectele de infrastructură mare care vor intra etapizat în execuție în perioada 2022-2025.

 

Conform Ministerului Transporturilor, strategia investitională pentru perioada 2022-2025 a inclus în priorități finalizarea lucrărilor la obiectivele/proiectele de investiţii aflate într-un stadiu avansat de realizare şi demararea unor lucrări din rețeaua TEN-T (a căror finanţare este asigurată din fonduri nerambursabile şi fonduri rambursabile).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here