DECIZIE – Știința Explorări a renunțat să le prelungească contractele celor doi străini din lotul echipei de volei din Baia Mare

0
218
Liván Taboada Diaz, Shonari Elkan Hepburn

VOLEI – LOT. Prim-divizionara Știința Explorări Baia Mare a anunțat că nu le-a mai reînnoit contractele celor doi străini pe care i-au avut în lotul sezonului 2022-2023, ridicătorul cubanez Liván Taboada Diaz (24 de ani) și centrul bahamez Shonari Elkan Hepburn (30 de ani).

 

Taboada, internațional cubanez (a fost singurul component al echipei care a evoluat la Campionatul Mondial 2022), adus în vara anului 2021 de Știința Explorări de la echipa La Habana, a jucat la echipa băimăreană două sezoane (clubul băimărean obișnuiește să semneze contracte cu jucătorii străini doar pe un sezon, cubanezului i-a fost prelungit contractul pentru încă un sezon în februarie 2022), iar Hepburn, adus înaintea începutul acestui sezon la Explorări de la echipa germană de prima ligă United Volleys Frankfurt, pentru a-l înlocui pe brazilianul Maycon Moreira.

 

Ambii jucători au avut evoluții bune la echipa băimăreană, care a încheiat, pentru al treilea an consecutiv, pe locul 7 în Liga I.

 

* Foto: @Explorări Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here