DECIZIE – Știința Baia Mare joacă finala pentru un nou titlu de campioană națională la rugby fără spectatori

0
278

TROFEUL SUPREM. Finala SuperLigii (prima ligă valorică) de rugby, dintre campioana en-titre CSM Știința Baia Mare și CSA Steaua București, va avea loc fără spectatori, a decis conducerea Federaţiei Române de Rugby. Conform deciziei, argumentată prin “evoluţia îngrijorătoare a situaţiei sanitare din Bucureşti”, fiecare club are dreptul la maximum 30 locuri în tribună, accesul fiind permis numai pentru persoane vaccinate sau trecute prin boală.

 

Spectatorilor care şi-au achiziţionat bilete pentru finalele SuperLigii de sâmbătă 16 octombrie li se va restitui integral contravaloarea acestora. Accesul jurnaliştilor se va face pe baza de acreditare, respectându-se normele sanitare în vigoare.

 

Finala campionatului național se va juca sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 17.30, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf din București, meciul fiind transmis în direct de TVR 1.

 

În partidele din sezonul regulat al campionatului dintre cele două echipe, Steaua a câștigat pe teren propriu (în 8 mai), cu 18-17, iar Știința a câștigat la Baia Mare (în 12 iunie), cu 23-18. În semifinale, Știința a învins-o pe Dinamo București, la Baia Mare, cu 32-15, iar Steaua a trecut de SCM Timișoara, la București, cu 22-18 (într-un meci îndelung contestat de oaspeți, care au condus cu 10-18).

 

Știința Baia Mare s-a calificat și în finala Cupei României (după ce a eliminat în semifinale Dinamo, cu 31-25), urmând să joace pentru trofeu în 27 noiembrie, cu SCM Timișoara (care a eliminat Steaua, cu 16-18 – meciul s-a jucat pe stadionul Ghencea din București).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here