UPDATE – Sorina Pintea revine în arest, după investigațiile medicale de la un spital din Capitală

0
1116
Sorina Pintea

SPITAL – AREST – SPITAL. Managerul suspendat al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare, Sorina Pintea, fostă ministru al Sănătăţii și arestată într-un dosar în care este acuzată de DNA de luare de mită în formă continuată, va fi internată, sub pază, la Spitalul Clinic ”Sfânta Maria” din București, pentru investigaţii medicale suplimentare, potrivit Biroului de presă al Poliției Capitalei.

 

Decizia a fost luată ca urmare a recomandării medicului Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1, unde este arestată preventiv pentru 30 de zile Sorina Pintea. Pintea a cerut încă de duminică, 1 martie, să fie dusă la spital din cauza problemelor de sănătate, clamând parestezii faciale şi la nivelul membrelor, dificultăţi de înghiţire, stări de vomă, senzaţie de apăsare la nivelul esofagului, senzaţii de arsură la nivelul membrelor – ea este diagnosticată cu dermatomiozita idiopatică cu afectare pulmonară – pneumopatie interstiţială (o boală imună pentru care urmează tratament).

 

În cursul zilei de duminică, echipajul Ambulanței chemat de personalul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1, i-a administrat glucoză intravenos, ketoprofen şi un calmant, fiindu-i efectuat şi un EKG, însă nu a considerat necesară internarea la spital.

 

UPDATE – După examinarea medicală la Spitalul Clinic “Sfânta Maria”, Sorina Pintea a fost readusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1 din București.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here