DECIZIE – Senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș, desemnat de Consiliul Europei ca observator la alegerile parlamentare din Republica Moldova

0
215
Cristian Niculescu-Țâgârlaș

PARLAMENTAR – MARAMUREȘ. Senatorul liberal Cristian Niculescu Țâgârlaș, membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, va participa în calitate de observator, la alegerile din Republica Moldova. Astfel, în perioada 8-12 iulie, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei va monitoriza alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova, prevăzute a avea loc în data de 11 iulie 2021.

 

În calitate de observator desemnat de APCE, voi efectua vizite la centrele de votare și voi supraveghea desfășurarea corectă a alegerilor, de la deschiderea urnelor până la numărarea voturilor. Sarcina noastră este de a ne asigura că votul din Republica Moldova va fi democratic și exprimat in cele mai  bune condiții.

„Am fost nominalizat, din partea Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, pentru a participa la misiunea de monitorizare a alegerilor parlamentare anticipate din Republica Molodova, misiune ce implică responsabilitate si implicare majoră”, a declarat senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș.

 

Observatorii desemnați de APCE vor vizita, în ziua scrutinul, centre de vot din diverse localități ale țării și vor evalua modul de organizare și desfășurare a procesul electoral. De asemenea, în perioada menționată vor fi organizate întrevederi cu reprezentanți ai principalelor formațiuni politice, ai societății civile și ai mass-media.

 

Biroul parlamentar Senator Cristian Niculescu Țâgârlaș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here