DECIZIE – Schimbare în conducerea Drusal: directorul general Mihai Apan a fost transferat de proprietarul operatorului de salubritate la conducerea firmei similare pe care o deține în Satu Mare

0
5090
Mihai Apan

MODIFICARE CONDUCERE DRUSAL. Mihai Constantin Apan (foto mic dreapta, 66 de ani) nu mai este directorul general al celui mai mare operator de salubritate din Maramureș, Drusal SA, proprietarul firmei, Vasile Pușcaș, mutându-l la jumătatea lunii trecute la conducerea firmei similare pe care o deține în Satu Mare, Florisal. Apan a fost păstrat însă și în firma maramureșeană Drusal, unde are sarcini de consultanță.

 

Noul director general al Drusal, al cărei sediu social a fost mutat relativ recent din Baia Mare în Cluj-Napoca, din cauza conflictului deschis cu administrația municipiului (respectiv cu primarul Cătălin Cherecheș), care a generat numeroase procese în instanțele de judecată, și administrator unic al firmei a fost numit Marius Vasile Morar. Firma Drusal Sa este controlată de Vasile Pușcaș (care deține peste 97% din acțiunile societății, 73% în nume personal și 24% prin firma Florisal SA din Satu Mare), circa 2% din acțiuni fiind ale statului român.

 

În acest moment, conducerea executivă a Drusal SA, firmă care operează în circa 50%  din UAT-urile din județul Maramureș, este formată din Marius Vasile Morar (director general), Ioan Iosif Cardoș (director tehnic) și Anca Nicoleta Băbaș (director economic).

 

Cătălin VISCHI

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here