DECIZIE – Procuror băimărean transferat definitiv la DIICOT Maramureș

0
2802
Sediul DIICOT Maramureș

MAGISTRAȚI – MARAMUREȘ. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil, în unanimitate, numirea la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Maramureș a procurorului Nelu Roman (de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare), declarat admis la interviul organizat în perioada 20-21 martie 2023.

 

Procurorul Roman activează la DIICOT Maramureș din 1 ianuarie 2023, însă prin delegare (de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare – era delegat pe perioadă temporară, până la 1 iulie 2023), acum fiind numit. Roman a mai fost delegat, în perioada martie-noiembrie 2019, și la conducerea Parchetului Sighetu Marmației, după decesul prim-procurorului Ioan Ardelean – Roman este procuror din anul 2012, fiind repartizat inițial la Parchetul Sighetu Marmației, de unde s-a transferat la cel din Baia Mare.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here