DECIZIE – Poliţiştii locali din Baia Mare vor asigura protecţia controlorilor de bilete de la URBIS

2
352
Protecție pentru controlori

SIGURANŢĂ. Administraţia publică din Baia Mare a decis ca, pentru siguranţa pe mijloacele de transport în comun ale societăţii din subordine, Urbis SA, dar şi pentru reducerea călătoriilor frauduloase, echipaje ale Poliţiei Locale să asigure sprijin controlorilor de bilete.

 

Decizia va fi pusă în practică în special „pe liniile cu probleme, respectiv: 1, 4, 50 şi 54” şi a fost generată de persoane reclacitrante care „circulă fără bilet” şi „produc disconfort şi insecuritate”. Poliţiştii locali, sunt mandataţi, în aceste situaţii, să sancţioneze contravenţional respectivele persoane pentru „încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice” (conform Legii nr. 61/1991).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here